I am obsessed with shrimps and you can find nothing but at least a kilo of shrimp in my freezer. What do I do with all the shrimps? It is quite easy: stir-fried, sautéed, deep-fried, or shrimp pasta, shrimp curry, shrimp salad, shrimp balls, etc. Whenever I am craved for finger food, shrimp roll is a sure bet: you won’t be disappointed and it is also so easy to make. Believe me, I consider myself as an incompetent cook and my shrimp roll turns out ok. I mixed the ground shrimp with a bit of ginger, garlic, light soy sauce, sesame oil and pepper. Then I put the mix onto the gyoza skin, and roll the sheet. I don’t have wonton sheet or spring roll sheet for the moment, so I use gyoza skin instead. Then put the roll in the pan, fry them twice in medium heat and serve with mayonnaise. That’s could be a recipe for gaining weight, don’t you agree?
skip to main |
skip to sidebar
MON PETIT AVATAR
Wednesday, August 3, 2011
Labels
My Blogroll
-
-
-
-
-
-
Parmesan Chiffon Cake2 days ago
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Fashion accident - Paris Fashion Week 20248 months ago
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Soon to be moving new home4 years ago
-
-
The 5 Commandments of And How Learn More4 years ago
-
Lock Down4 years ago
-
Announcement5 years ago
-
-
Something about the protection of UNESCO5 years ago
-
-
調理師でさまざまな条件を検索できる求人サイト5 years ago
-
ခ်စ္ျခင္းသည္သာ တစ္ကမၻာဆိုေသာ္ျငား5 years ago
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ကမ္းေျခက ေမွ်ာလုိက္တဲ႔ ပုလင္းစာ6 years ago
-
ကာေရဘီယံညမ်ား7 years ago
-
-
-
-
-
Hello world!7 years ago
-
ဘဝေတြက ခါးတယ္7 years ago
-
NEW SITE LIVE IN 1 WEEK!!!!!!7 years ago
-
-
😆😆8 years ago
-
-
ျမန္မာျပည္နယ္ဆိုတာ8 years ago
-
-
အက္၀င္ နွင့္ သခ်ာၤ9 years ago
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
တေန႕တာ အေတြး ( ၁၈၊၈၊ ၂၀၁၄ )10 years ago
-
-
-
-
-
-
ကၽြန္ေတာ႕ အေတြ႕အၾကံဳမ်ား ၄10 years ago
-
-
-
-
-
-
-
စိတ္အခ်ဥ္ေပါက္ျခင္း11 years ago
-
-
ရန္ကုန္ကိုျပန္ခဲ႔တယ္11 years ago
-
Carrot Cup Cake11 years ago
-
50.1 ဘ၀ထဲ ရြာလည္ၾကသူမ်ား11 years ago
-
-
-
-
-
-
-
၂.၉.၂၀၁၂ တနဂၤေႏြေန႕ ဆြမ္းေလာင္းလွဴျခင္း12 years ago
-
-
You asked, we listened: more Android!12 years ago
-
เค้กเต่าทอง ไอเดียเค้กวันเกิดสำหรับเด็กๆ12 years ago
-
-
-
-
-
-
တရားစခန္း12 years ago
-
ေနာက္ျပန္မလွည့္စတမ္း ေလွ်ာက္ရမဲ့လမ္း12 years ago
-
-
TheSartorialist.com RSS Feed13 years ago
-
-
-
စိတ္ေညာင္းၿခင္း13 years ago
-
-
-
-
အကယ္လို႕မ်ား ၂၀၁၂ မွာ ကမၻာ ပ်က္မယ္ ဆိုရင္15 years ago
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
"In truth we are not individuals; and it is because we think ourselves such that death seems unforgivable."
Will Durant
About Me
Powered by Blogger.
15 comments:
တို႔စားဖို႔ အခ်ဥ္ေရေလးပါ တင္ေပးဦးေလ....။ တီးတိုင္မ္းေလးမွာ ေကာ္ဖီနဲ႔ျမည္းသြားတယ္...။
အခ်ဥ္လား ပ်င္းလို႕မလုပ္ျဖစ္ဘူး မိုးေငြ႕ေလး။ ရွိတဲ့ mayonnaise နဲ႕တို႕စားလဲရတာပဲဆိုျပီး။အခုေတာ့ ပ်င္းတာလူသိကုန္ျပီ ဟီးဟီး။
They seem so delicious... I eat 2 rolls, sis :) I love shrimp too...
ပုစြန္ေကာ္ျပန္႕ ဆို ထမင္းလြတ္ စားေလ့ရွိတယ္။ ဒါေပမယ့္ ေမွ်ာခ် စရာ တခုခု ပါမွ..။ :P
ပုဇြန္ေန႕တိုင္းစားလြန္းလို႕ ငယ္ငယ္တုံးက ပုဇြန္လုံးေၾကာ္ လို႕စၾကတယ္။ ကိုယ္တိုင္ကလဲမစားရမေနႏိုင္ဆိုေတာ့ စိတ္မဆိုးအားဘူး Rose ေရ။
ဝိုင္ျဖဴရမယ္ ဝိုင္နီရမယ္ ဝီစကီရမယ္အဲ Duty Free မွာေျပာပါတယ္။ အိမ္မွာေတာ့ ဝိုင္ျဖဴရမယ္ ဝိုင္နီရမယ္ အေအးရမယ္ ေကာ္ဖီရမယ္ လဘက္ရည္ ေရေႏြးၾကမ္းရမယ္။ ေျပာရင္းဆိုရင္း တခုခုေသာက္ခ်င္လာျပီ။
အရင္က ႐ွမ္းကန္မွာ အာလူးပုစြန္လိပ္ စားခဲ႔တာ သတိရတယ္။ အခုလုပ္ထားတာ အာလူးခ်ပ္ေလးေတြနဲ႔လို႔ ထင္ေနတာ။ ႀကိဳက္တယ္။
ဟုတ္သားပဲ စူးႏြယ္ေလးေျပာမွသတိရတယ္ ေက်းဇူးေနာ္။ အာလူးျခစ္ေပးမည့္လူရွိရင္ လုပ္စားဦးမွပဲ။
ကိုယ္အေလးခ်ိန္ တိုးလာေစမယ့္ recipe ဆိုတာေတာ့ ေသခ်ာတယ္၊ အခု ၾကည့္ေနရင္းေတာင္ ဗိုက္ေတြဆာလာလို႔...၊ Btw..ေနာက္ဆံုး ပံုေလးရဲ႕ DoF မိုက္တယ္ဗ်..။ း)
အိမ္မွာေတာ့ ဆာတက္လြန္းလို႕ စူပါဗိုက္ဆာ တဲ့ ကိုညီလင္းသစ္။
wow...so inviting. I am dying to eat.
iora
ေကာဖီေလး နဲ႕ ၿမီးစမ္းသြားပါတယ္ဗ်ာ
ခင္မင္တဲ႕
ေရႊစင္ဦး
အိုင္အိုရာ နဲ႕ မမေရႊဇင္ေရ အေၾကာ္နဲ႕ ေကာ္ဖီနဲ႕ဆို တကယ္လိုက္တယ္။အဲ အခုေတာင္စားခ်င္လာျပန္ျပီ။
ပုစြန္ေကာ္ျပန္႔လိပ္ဆိုရင္ တစ္အိမ္လံုးႀကိဳက္တယ္။ မန္းက်ည္းမွည့္ ဆား ထန္းလ်က္ ငရုပ္သီးစိမ္း ၾကက္သြန္ျဖဴတို႔ေရာစပ္ထားတဲ့ အခ်ဥ္ရည္ေလးနဲ႔ လိုက္ဖက္တယ္ း))
နည္းလမ္းေကာင္းေလးမွတ္သြားတယ္။ ေက်းဇူးပါကြယ္။
စိတ္ဓာတ္အစဥ္ၾကည္လင္ေအးျမပါေစေနာ္။
ေမတၱာျဖင့္
အန္တီတင့္
Thank you so much Aunty Tint for recommending and sharing the dipping sauce recipe. I will try to make that next time.
That's my favourite too, looks so yummy...
Post a Comment